Voorkomen is beter dan genezen

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben er mee te maken. Lopen, douchen, aankleden kost steeds meer moeite. Aanpassingen aan uw woning bieden dan mogelijk uitkomst, vergroten de zelfstandigheid en bieden meer comfort en gemak.

 

Dit betekent niet altijd dat er een hele verbouwing aan te pas moet komen, ook kleinere aanpassingen kunnen al veel verlichting geven.

Met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) al jaren hoog in het vaandel te hebben staan zag Aceve Totaalinstallateurs, mede door persoonlijke ervaringen, mogelijkheden om woningbezitters (in het bijzonder oudere volwassenen en mensen met een beperking) vanuit eigen expertise met maatwerk te bedienen. Wij sloten ons derhalve aan bij Ontzorgexperts van Abel&Co, volgden specifieke trainingen en zijn inmiddels ook erkend en geregistreerd Comfortinstallateur bij onze branchevereniging Uneto-Vni.

 

Dit betekent dat wij als erkend Comfortinstallateur en Ontzorgexpert, gespecialiseerd zijn in het aanpassen en voorbereiden van woningen zodat ook u straks langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Wij bouwden voor dit doeleinde onze showroom om tot adviescentrum op het gebied van preventie, comfort en veiligheid. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

 

Edelhertstraat 2, Capelle a/d IJssel,

010 286 93 19 (keuze 4)